Intro
Door: Jan
Blijf op de hoogte en volg Hanni en Jan
18 September 2011 | Nederland, Krimpen aan de IJssel
Mocht je deze mails niet op prijs stellen, dan kun je jezelf afmelden.
Tot ziens
Hanni en Jan
18 September 2011 - 17:09
Ton En Marja Koene:
Jan wat leuk om op deze manier weer eens iets van je te horen.
Het is tenslotte alweer ruim een jaar gleden dat wij elkaar voor het laatst hebben gezien en gesproken.
Wij wensen jullie een heel mooie vakantie toe en natuurlijk mooie foto's
Groetjes Ton en Marja
P.S>Onze belangstelling gaat vooral uit naar Bali omdat onze dochter daar volgend jaar naar toe gaat met man en kind. Haar man is van Indische afkomst, vandaar de drang om terug te gaan naar zijn wortels. -
18 September 2011 - 20:59
Lia Rook:
Al eerder gezegd, maar toch even nu zwart op wit. Een hele, hele fijne vakantie en waar jullie ook zijn, een behouden thuiskomst.
X Lia -
19 September 2011 - 06:15
William:
Ik wens Jan en Hanni alvast een prettige reis nar het verre oosten en met name Jan volop genieten van je pensioen ! En verheug me al op de mooie verslagen.
William
19 September 2011 - 10:52
Goede Reis:
Heee Jan,
Al een beetje bijgekomen van donderdag, ik vond het heel gezellig.
Goede reis en een fijne vakantie.
Groeten Jeroen. -
19 September 2011 - 11:09
Miranda Dorsman:
Hoi,
Inmiddels zitten wij al 10 dagen op Java. We hebben al veel hoogtepunten gezien die jij ons ook hebt aangeraden. Zoals de Borobodur de Prambanan, theeplantages en een hotspring. Vannacht zijn francesco en ik met z'n tweeën naar de Bromo vulkaan geweest, in een woord schitterend... Fantastische zonsopgang gezien. Morgen vertrekken we naar Surabaya waar we de scheepswerf van Damen shipyards gaan bekijken (werkgever van Francesco). Overmorgen gaan we naar Sulawesi en daar zijn we alle vier erg nieuwsgierig naar.
Wij wensen jullie een goede vlucht toe. En ik ben erg benieuwd naar de reisverhalen van jullie trip.
Groetjes, miranda -
20 September 2011 - 21:04
Yvonne, Di En Marian:
Het is nu al zo stil op het pleintje........
Nogmaals heel veel plezier - heel benieuwd naar de verhalen........
Di -
21 September 2011 - 21:12
To:
Wie ver reist, heeft heel wat te vertellen!! -
28 November 2011 - 21:33
Bep De Vries:
Ik heb vanavond jullie reisverslag als een spannend boek gelezen en de schitterende foto"s bekeken en er van genoten. Helemaal geweldig. Groetjes