Op weg naar Malang - Reisverslag uit Pemuteran, Indonesië van Hanni en Jan - WaarBenJij.nu Op weg naar Malang - Reisverslag uit Pemuteran, Indonesië van Hanni en Jan - WaarBenJij.nu

Op weg naar Malang

Door: Jan

Blijf op de hoogte en volg Hanni en Jan

06 Oktober 2011 | Indonesië, Pemuteran

Dag 13, zondag 2 oktober
Vanmorgen om acht uur weg. Eerst naar de plaatselijke arts voor een vervelend hoestje van Hanni. Drie soorten pillen, elk driemaal daags, zijn het resultaat van dit bezoek. De rekening is gigantisch, laag wel te verstaan. Iets meer dan twee Euro, inclusief de pillen.
Er valt niet veel te vertellen over deze rit. Na de bergen komt er een flink stuk vlak land en daarna weer een bergtraject. Een lange tocht met twee stops, een plaspauze en een lunchpauze. Het landschap, zeker in het vlakke gedeelte is saai. Ik heb op deze dag dan ook geen andere foto's gemaakt dan 's morgens bij het hotel. Wel wacht ons een prima hotel in Malang, het Chakra hotel, een koloniaal gebouw in een wijk waar nog veel art-deco gebouwen staan. Er is ook een bar, maar je begrijpt natuurlijk dat de enige alcohol wordt verstrekt in de vorm van Bintang Bier. Morgen wacht de Bromo!

• 06 Oktober 2011 - 10:49

Lia Rook:

wel een heel leuk apartement. Jullie weten toch wel zeker dat jullie bij een echte arts terecht zijn gekomen i.p.v. de plaatselijke medicijnman. 2 Euro. Een ding is zeker, onze beider arts-kinderen moeten daar maar niet gaan werken.
    Bedankt weer voor jullie bericht.
    X Lia

• 06 Oktober 2011 - 20:04

William:

Jan en Hanni, Ik volg het allemaal aandachtig, en beterschap aan Hanni, genoeg Bintang bier nemen is ook goed voor de keel. En de foto's zijn allemaal prachtig. vele groetjes van ons allemaal. William