Werk in uitvoering
Blijf op de hoogte en volg Hanni en Jan
04 September 2013 | Jordanië, Umm as Summāq
Door een bug in de app van waarbenjij.nu kunnen twee verslagen niet worden verzonden. We hebben dit aangekaart bij de organisatie en hopen vandaag en oplossing te krijgen. Omdat niet overal een stabiele WiFi verbinding is kunnen we niet overal verzenden. We hopen jullie snel op de hoogte te kunnen brengen. Verder gaat het goed met ons.
04 September 2013 - 08:26
William Antersijn:
Wat een toeval zeg, ik dacht jullie nog te gaan bellen. Bevalt het daar in Jordanie en hoe lang nog! ik hoop de reisverslagen wel te gaan ontvangen. Een fijne dagen geniet er volop van en veel water drinken zou ik zeggen want ik neem aan dat het daar hartstikke heet is. William -
04 September 2013 - 08:43
Marike:
Het was mi ook opgevallen, dat we niets hoorden. In die tussentijd hebben jullie toch wel heel erg genoten van je "rust in de Dode Zee. Heb je je voeten ook al in het Meer van Galilea gezet?
Veel water drinken, haha! Laat me niet lachen -
04 September 2013 - 23:20
Di:
Hoi Hanni en Jan,
Heel benieuwd naar jullie volgende bericht. Ondertussen hebben wij nieuws voor jullie: onze kleindochter Fiep is op zondagavond 1 sept. geboren, en alles is OK. Een schatje. Gr. JH en Di